Project

Belpaire

Locatie

Gijzelaarsstraat 27
2000 Antwerpen

Units

9

Prijzen

Vanaf € 589.000

Project The Belpaire

Wonen in The Belpaire, dat is vernieuwend wonen in een authentiek kader. Deze voormalige school werd omgebouwd tot 9 volledig uitgeruste appartementen met speciale aandacht voor het karakter van het gebouw. Het vormt de ideale uitvalsbasis voor wie in het bruisende Antwerpen op zoek is naar een mix van eigenheid, luxe en comfort.

Kom tot rust, midden in de stad

In The Belpaire kom je in elk appartement tot rust. Elke unit beschikt namelijk over een ruim terras, naast de gemeenschappelijk tuin. Dit allemaal gelegen op ’t Zuid in het hartje van Antwerpen.

Interesse in dit project?

Prijzen

Ex. BTW en registratierechten
 

The Belpaire app. 2

Opp. 124m2

€ 589.000
The Penthouse

Opp. 164m2

€ 1.395.000

Een omgeving die voor iedereen iets te bieden heeft

Op ’t Zuid is er altijd iets te beleven. The Belpaire bevindt zich midden in uiterst mooie buurten en parken. Om te beginnen De Gedempte Zuiderdokken, deze worden omgetoverd tot het mooiste park van Antwerpen met twee ondergrondse parkings, met plek voor wel 2.000 auto’s én zo’n 300 fietsen.

Daarnaast kan je ook niet naast het nieuw gerenoveerd Museum Van Schone Kunsten kijken. De restauratie van het 19de-eeuwse museum gaat verder dan een likje verf. Met deze ingrijpende werken maakt het KMSKA het eeuwenoude gebouw toekomstbestendig. De zalen herwinnen hun geroemde grandeur. Historisch pleisterwerk, schrijnwerk en parketvloeren werden maximaal gered en zorgvuldig opgeknapt. Hierdoor worden alle restaurants en bars rondom eveneens nog een grotere trekpleister.

Een dagje uitwaaien tijdens een mooie wandeling langs het water? Geen probleem, De Schelde ligt om de hoek! De Schelde heeft altijd een belangrijke rol gespeeld voor Antwerpen. De rivier voert producten, culturen en mensen van heinde en ver naar de havenstad en exporteert het beste wat Antwerpen te bieden heeft over heel de wereld. Maar minstens even belangrijk, is het feit dat je langs de Schelde een frisse neus kan halen en kan genieten van de zon.

Karakteristieke architectuur

Enofstudio architectuur heeft de voorbije jaren een sterke reputatie opgebouwd op vlak van kwalitatieve huisvesting in de stad en is bijzonder geïnteresseerd in duurzaamheid in de breedste zin van het woord.

Wanneer ontwikkelaar IMMCO ons voorstelde om een schooltje te verbouwen tot lofts in de Gijzelaarsstraat, waar ons kantoor ook gevestigd is, waren we meteen enthousiast.

Het project bestaat uit 9 ruime appartementen met genereuze buitenruimtes.

De verbouwing houdt rekening met de karakteristieke architectuur van het Zuid. We voegden subtiele nieuwe elementen aan de gevel toe en maakten een nieuwe penthouse op het dak. De tuin is ook collectief gemaakt voor alle bewoners.

Vraag informatie aan

Interesse of meer informatie?
Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.