Project

BoHo

Locatie

Bleekhofstraat
2140 Antwerpen

Units

19

Prijzen

Vanaf € 439.000

Project BOHO

BOHO is een woonproject dat 19 BEN-appartementen omvat in Borgerhout, op een steenworp van het bruisen- de Moorkensplein in Borgerhout, de hippe Zurenborg- wijk, station Antwerpen-Centraal en de Antwerpse Zoo.

Oud en nieuw

Het monumentale pand wordt gerenoveerd, verder wordt de site aangevuld met frisse nieuwbouw langs weerszijden én een gemeenschappelijke binnentuin die de drie gebouwen met elkaar verbindt. De tuin zorgt voor connectie, binnen het project én met de omgeving rondom. De nieuwe panden krijgen een zuivere, moderne en stedelijke look. In de Kroonstraat legt het uiterlijk de link met de burgerwoningen die de straat haar eigen karakter geven. Voor de nieuwbouw in de Bleekhofstraat lieten de architecten zich inspireren door klassieke stedelijke architectuur: het Palazzo Malenchini in Firenze. De robuuste beige en witte bakstenen zorgen voor een lichte, hedendaagse look, die de stedelijke vibe van het project compleet maakt.

Interesse in dit project?

Prijzen

Ex. BTW en registratierechten
 

BOHO 2 slaapkamers

Opp. 104m2

Vanaf € 299.000
BOHO 3 slaapkamers

Opp. 137m2

Vanaf € 430.000
BOHO Penthouse

Opp. 106m2

Vanaf € 400.000

Een omgeving die voor iedereen iets te bieden heeft

  1. Met je kids of vrienden een terrasje meepikken op het levendige Moorkensplein > 6 min wandelen
  2. Met de trein vertrekken vanuit Antwerpen-Centraal of een bezoekje brengen aan de Zoo > 5 min fietsen
  3. Iets gaan drinken of een hapje eten op de hippe en gezel- lige Dageraadplaats > 10 min wandelen
  4. Een concert meepikken in de legendarische zaal van De Roma > 12 min wandelen
  5. De stad intrekken? > 10 min fietsen tot aan de voordeur van ’t Schoon Verdiep.
  6. Op stap met de auto? Boho ligt op 5 min van de bin- nensingel met een vlotte verbinding naar de E34 en de Antwerpse ring.

Investeren

Beslis je om een woning aan te kopen in Residentie BOHO, dan ben je zeker dat je een verstandige keuze hebt gemaakt. Met zijn goede ligging en uitstekende bereikbaarheid in dé opkomende buurt van Antwerpen ben je verzekerd van een uitstekende investering.

Je hebt de keuze tussen 1-, 2- en 3-slaapkamer appartementen en penthouses waardoor er voor ieder type bewoner wel wat wils is. Kleine units kunnen zich tevens perfect lenen om aan te bieden als huurwoning aan studenten of jonge mensen. In BOHO vertoef je bovendien in een complex met een moderne touch én je eigen ondergrondse parkinggelegenheid. Ook de groene binnentuin en de ruime terrassen vormen een extra troef te midden het drukke(re) stadsleven.

Vraag informatie aan

Interesse of meer informatie?
Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.