Karel Rogierstraat

Trendy 2 slaapkamer app volledig bemeubeld op ‘t Zuid

Wonen op absolute toplocatie in een prachtig 2 slaapkamer appartement? Dan is dit zeker iets voor u!

Dit eersteklas appartement bevindt zich in het prachtig project KRS26 op het bruisende Zuid. Een overvloed aan trendy restaurantjes, terrasjes en marktjes creëren van deze ligging een unieke en leuke toplocatie.

Het prachtige museum van schone kunsten en de befaamde Marnixplaats op wandelafstand van dit subliem appartement. Een perfecte ligging voor de echte levensgenieters!

Dit indrukwekkend mooi appartement van ca. 80m2 is gelegen op de 2e verdieping in de Karel Rogierstraat. 

Bij het betreden van dit prestigieus appartement komt men binnen in de ruime inkomhal met mooi ingemaakte vestiaire. De kwalitatieve ingerichte openkeuken bevindt zich in de ruime leefruimte met veel lichtinval die toegang geeft tot een terras.

Dit magnifiek appartement beschikt over 2 slaapkamers. De hoofdslaapkamer is uitgerust met een mooie ingemaakte kasten. De tweede slaapkamer is voorzien van een ruimte voor eventueel ingemaakte kasten of bureel. De badkamer is schitterend afgewerkt met een mooie dubbele wastafel, ruime inloopdouche en een handdoekradiator.

De combinatie van het wondermooie vissengraadparket, marmeren afwerking en strakke moderne ingemaakte kasten zorgen voor een elegant en uniek resultaat.

Dit excellent appartement is gemeubeld te huur tot in de puntjes, van servies tot handdoeken.

Laat deze buitenkans u niet voorbijgaan en contacteer LISTED: +32 3 283 51 51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.