Oever

DEN OEVER wonen op een unieke plek in hartje Antwerpen.

Op de voormalige site van IMEA in het hart van ’t Stad realiseert Gands "Den Oever": een woonproject van 18 trendy nieuwbouw appartementen, op één van de meest begeerde plekken van Antwerpen.

In deze hippe buurt, die de link vormt tussen de oude binnenstad en ‘het Zuid’, wordt een ijkpunt van ruimte en licht gecreëerd. Het binnengebied wordt het kloppend hart van het woonproject.

Dankzij de combinatie van de gunstige Zuid-oriëntatie van het perceel en het gebruik van grote raampartijen, wordt er voor gezorgd dat er in elke woning een overvloed aan daglicht binnenkomt en een groot ruimtelijk gevoel heerst. Daarenboven zorgt de keuze voor kwalitatief hoogwaardige materialen voor een luxueuze look en feel.

Dankzij openbaar vervoer op wandelafstand en een ruim aanbod aan deelfietsen in de buurt is Den Oever een droom voor wie zich snel en comfortabel wil verplaatsen door de stad. Wie toch gebonden is aan de wagen hoeft zich geen zorgen te maken: de ondergrondse parking neemt alle parkeerzorgen in deze autoluwe zone weg. Zo heeft Den Oever voor iedereen wel iets te bieden.

Aarzel dus niet en wordt vandaag nog bewoner van het leukste woonproject van ‘t Stad!

     1-slaapkamer appartementen vanaf 339.500,- euro
     2-slaapkamer appartementen vanaf 398.500,- euro
     3-slaapkamer appartementen vanaf 515.500,- euro
Prijzen zijn excl. aankoopkosten.

Meer informatie? Wij nodigen u graag uit op kantoor voor een persoonlijke projectpresentatie.

info@listedproperty.be of bel naar: 03.283.51.51

Didier Lins & Michaël Steffens

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.