Arsenaalstraat

Prachtig appartement aan de bruisende Kloosterstraat, ‘t Zuid

Achter deze prachtige authentieke gevel van een kleinschalig gebouw vinden we dit 4 slaapkamer appartement van ca. 147m2 terug. Dit pareltje is gelegen in een zeer begeerde buurt aan het zuid, in een zijstraat van de bekende Kloosterstraat waar we ook op zondag lekker kunnen kuieren en waar een tal van prachtige antiek- en interieurwinkels hun deuren openstaan voor de liefhebbers. Lekker uitwaaien? De vernieuwde kaaien zijn slechts op een steenworp verwijderd.

Het appartement bevindt zich op de 2de verdieping van een authentiek gebouw “Maritime Building” en beschikt over een ruim salon met enkele prachtige kenmerken zoals: hoge plafonds, grote raampartijen en een ingebouwde openhaard. De mooie authentieke houten zuilen zorgen voor een aangenaam cachet aan de leefruimte, die tevens ook geconnecteerd is met het prachtige witte keukeneiland als ontmoetingsplek van het appartement.

Via de nachthal bereiken we de eerste slaapkamer die momenteel gebruikt wordt als bureelruimte. Verder vinden we een kinderkamer terug, met hiernaast een kamer welke nu gebruikt wordt als dressing. De master bedroom bevindt zich achteraan het appartement en is voorzien van een walk-in dressing. Deze slaapkamers delen een ruime badkamer, deze is volledig geïnstalleerd met een douche in bad, een dubbele wastafel met onderbouwkasten en een toilet.

Troeven:
- Instapklaar
- Ingebouwde kasten
- Dak recent geïsoleerd
- Authentieke elementen
- Ruime afzonderlijke berging
- Terrasje aan de bureelruimte
- Uitstekende ligging (AAA locatie)
- Gunstige oppervlakte, ruimte genoeg
- Mogelijkheid tot aankoop van 2 autostaanplaatsen, 39.500 euro per plaats

Bent u geïnteresseerd in dit unieke pand op deze droomlocatie?
Contacteer ons op het nummer +32 3 283 51 51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.