Amerikalei

Trendy-chique gerenoveerde burgerwoning met terras

Altijd al willen wonen in een neoclassicistisch burgerhuis? Op zoek naar een instapklare woning?
Is een buitenruimte een must?
Deze woning biedt alles en nog zo veel meer.

Doorheen de ganse woning wordt u verwend met mooie, bewaarde authentieke elementen, in harmonie met de laatste nieuwe trends. Deze ca. 274m2 grootte woning is recent volledig gerenoveerd met kwalitatieve materialen.

De woning heeft tal van mogelijkheden. Zo is de woning uitermate geschikt voor een combinatie wonen en werken.De polyvalente gelijkvloerse verdieping heeft enkele interessante kenmerken met als ultieme troeven: hoge plafonds en toegang tot een buitenruimte. Tevens op deze verdieping terug te vinden: een gastentoilet met handenwasser.

De 1e verdieping maakt plaats voor een lichtrijke leefruimte en een ruime eetplaats. De volledig geïnstalleerde keuken doet dienst als ontbijtbar of als een ultieme apero bar met ingebouwde wijnkoeler. Op de 2de en 3de verdieping vinden we telkens een ruime slaapkamer terug, welke beiden beschikken over een eigen geïnstalleerde badkamer.

Nog een pluspunt, de sous-sol kan perfect gebruikt worden als extra slaapkamer voorzien van een eigen badkamer uitgerust met een douche en een toilet. De sous-sol maakt tevens plaats voor heel wat opslagruimte. Ook vanuit deze verdieping hebt u toegang tot de tuin, handig!

De geafficheerde prijs is een instelprijs, contacteer LISTED voor meer informatie: +32 3 283 51 51.

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.