Amerikalei

Duplex penthouse met mega terrassen en 3x garage

Dit betoverende duplex penthouse is een ware parel, compleet met uitgestrekte zonneterrassen en een riante garagebox met ruimte voor niet minder dan 3 auto's. Een adembenemende kans wacht op u, op slechts een steenworp afstand van het bruisende Zuid, waar luxe en comfort samenkomen in deze weelderige penthouse.

Genesteld op het prestigieuze adres Amerikalei 63/65, verwelkomt u een knusse en eigentijdse residentie die in 2019 werd opgericht. Deze weelde strekt zich uit over de 4e en 5e verdieping, met een bewoonbare oppervlakte van ca. 171 m². Drie charmante zonneterrassen, twee luxueuze badkamers, drie slaapkamers verrijken dit duplex penthouse met een overvloed aan mogelijkheden.

Elk niveau heeft zijn eigen ingang, terwijl de kers op de taart wordt gevormd door de lift die direct toegang biedt tot de woonkamer vanaf de bovenste verdieping.

De afwerking van het appartement is doordrenkt van superioriteit en verfijning. Grote raampartijen die zich uitstrekken tot aan het plafond, waarvan de hoogte maar liefst 3,20 meter bedraagt, zorgen voor een ongeëvenaarde inval van natuurlijk licht.

Zonnepanelen, vloerverwarming, warmtepomp en airconditioning bieden u het summum van modern comfort. Een op afstand bedienbare videofoon verzekert u van veiligheid, terwijl Deze toplocatie, gecombineerd met eikenhouten parketvloeren, een hoogwaardige afwerking en een laag EPC, maken dit een droomaanbod.

Uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en gemakkelijke toegang tot belangrijke uitvalswegen maken dit tot een strategische keuze. Lage vaste kosten en een intiem karakter door het kleinschalige gebouw dragen bij aan de onweerstaanbare aantrekkingskracht van dit unieke aanbod.

3 garageboxen te koop aan 110.000 euro.

Interesse om deze parel aan te kopen?
Contacteer LISTED: +32 3 283 51 51.

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.