Paleisstraat

Prachtig gelijkvloers 2-slaapkamerappartement met sous-terrains en privé patio aan Den Bell

Ben jij op zoek naar de perfecte combinatie van stijl, ruimte en comfort?
Zoek niet verder! Dit schitterende 2-slaapkamerappartement in de bruisende buurt 2018 op een steenworp van het zuid heeft het allemaal.

Dit atypische appartement dat deel uitmaakt van een totaalrenovatie in 2016 baadt in het natuurlijke licht, dankzij grote ramen en een doordachte indeling. Met 4 mede-eigenaars, geen syndicus en geen lift betaal je tevens enorm lage vaste kosten in de maand.

Bij het binnenkomen van de woning heb je een trapje naar boven en naar beneden. Het trapje naar boven geeft uit op de keuken met grote eetruimte. De keuken is voorzien van alle gebruikelijke toestellen. Ensuite aan de keuken begeeft zich een leuke privépatio waar je kan ontspannen in de zomer. Een oase van rust midden in de stad waar je kan genieten van een koffie in de ochtend of een cocktail tijdens de apero. Verder door naast de keuken komen we uit op een grote leefruimte met achteraan een tv hoek voor de knussere avonden. In deze ruimte bevindt zich een trap naar een sous-terrain die toegang biedt tot een bureauruimte/slaapkamer met ensuite toilet.

Als we bij het binnenkomen van het appartement het trapje naar de 2e sous-terrain beneden nemen komen we aan een nachthal met ingebouwde kleerkast, een slaapkamer, gastentoilet en badkamer met ruimte voorzien voor was-en droogplaats.

De 2 sous-terrains in het appartement en de niveauverschillen in de woning geven een zeer leuke dynamiek in het appartement en zorgen voor een enorm huiselijk gevoel.

Het appartement is afgewerkt met oog voor architectuur en straalt een moderne, tijdloze stijl uit. Kortom een parel op een sublieme locatie die u zeker zal bekoren.

Mis deze unieke kans niet! Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging.

LISTED: +32 3 283 51 51.

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.