Welvaartstraat

Recentelijk gerenoveerde ruim gelijkvloers appartement in hartje Zuid.

In een zijstraat van de bruisende Marnixplaats vinden we dit smaakvol ruim 3 slaapkamer appartement terug dat volledig gerenoveerd is met de nodige aandacht voor tijdloze afwerking en kwaliteit.

Hier ben je op wandelafstand van tal van gezellige cafés, restaurants en hippe winkels.

Het appartement beschikt over een inkom met veel ruimte voor opberging/vestaire die verder uitgeeft op een apart gastentoilet en een badkamer met inloopdouche.

Bij het doorlopen van de inkomhal bevindt zich aan de linkerkant een leefruimte met open keuken. Hier is gezorgd voor een goede lichtinval doormiddel van lichtkoepels. De keuken met keukeneiland is voorzien van nieuwe toestellen en beschikt tevens over een kookvuur op gas.
Gezellig aperitieven met vrienden of familie tijdens het koken is perfect mogelijk aan dit ruime eiland.

Meer naar de achterkant van het gebouw bevinden zich op de lange nachthal 2 grote slaapkamers aan de rechterkant die beiden uitgeven op de koer. De nachthal is ook voorzien van handige inmaakkasten voor het opbergen van allerlei huishoudspullen. Zeer handig!

Achteraan vinden we nog een grote ruimte die kan schikken als bureauruimte en uitgeeft over een deels overdekte koer. Aansluitend op deze ruimte hebben we nog 1 slaapkamer met een zeer grote badkamer ensuite voorzien van wasruimte, bad, toilet en inloopdouche.

De elektrische installatie is conform, gunstige EPC en het dak is recentelijk geïsoleerd.
Bovendien zijn de vaste kosten relatief laag!

Heeft u interesse in een bezoek voor deze parel op deze unieke locatie?
Contacteer LISTED op het nummer +32 3 283 51 51.

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.