Kloosterstraat

Wonen en werken op toplocatie ’t Zuid, 4SLPK

Bent u op zoek naar een prachtige eigendom op ‘t Zuid?
Dan is dit beslist iets voor u.

’t Zuid leeft! ’t Zuid is de plek waar jong en oud vandaag ten volle genieten van restaurants, bars tot het nieuwe Park Dok Zuid. Dit gebouw is gelegen op een steenworp van het recent geopende Museum voor Schone Kunsten, een toplocatie dus.

Dit pand is absoluut een opportuniteit. Op toplocatie te Kloosterstraat vinden we deze mooi verzorgde woonst met beneden winkelruimte.

De woning biedt 4 slaapkamers en 1 recent gerenoveerde badkamer; voorzien van een ligbad, een grote inloopdouche en een dubbele wastafel met onderbouwkasten. Alles in een nieuw jasje.

De hoofdslaapkamer heeft rechtstreekse toegang tot deze badkamer en heeft als extra troef nog een aparte ruimte aan te bieden als dressing. De overige 3 slaapkamers bevinden zich op de bovenste etage.

In de trappenhal vinden we nog een apart gastentoilet terug, handig!

De leefruimte en keuken genieten naast prachtige lichtinval, ook van een prachtig zicht op het pleintje thv de Kloosterstraat en de Riemstraat.

De keuken is voorzien van alle dagelijkse toestellen van kwalitatieve merken.
Wat echt plezant is, dat is het keukeneiland waar koken een plezier zal zijn en waar u uw gasten hartelijk kan ontvangen.

De TV-hoek heeft toegang tot een fijn terrasje welke west-gericht is.

De gelijkvloerse verdieping wordt momenteel verhuurd.

Voor meer informatie en of een bezoek contacteer LISTED: +32 3 283 51 51.

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.