Met ons kantoor dat huisvest op het Zuid, is dit onze meest dierbare buurt van de stad. De oneindige gezelligheid in deze buurt is de grootste troef. Met hippe horecazaken op iedere hoek van de straat of volle terrassen tot de late uurtjes, iedereen is het eens dat het Zuid een pareltje is om op te wonen. Van z’n trendy appartementen tot triomfantelijke herenhuizen die overal op ’t Zuid te vinden zijn.

Even uitwaaien en weg van de drukte? Geen probleem, je kan ten alle tijden naar het nieuwe park aan de Schelde gaan voor een lange wandeling langs het water en een koffietje voor onderweg nemen aan één van de vele koffiebars. Wat je zeker zal herkennen aan het Zuid? Het gerenoveerde museum van schone kunsten waar mensen van overal ter wereld naartoe komen om dit te bezichtigen.

 

Onze favoriete spots op Het Zuid

Koninklijk Museum voor Schone Kunsten

Langs het kantoor van Listed Property is het vernieuwde KMSKA te vinden. Zeven eeuwen kunst: van Vlaamse primitieven tot expressionisten. Wereldberoemde meesters. De meest omvangrijke en belangrijke collecties van James Ensor en Rik Wouters. Maar liefst 111 topstukken van nationale en internationale toppers zijn hier te bewonderen.

Madonna Antwerp

De Madonna is deel van het KMSKA en is te vinden langs de zijkant met een prachtige entree en interieur. Madonna is er voor zij die genieten van een snelle hap, lunch of een verfijnd diner, vergezeld van een heerlijk glas wijn, streekbier of een lekkere koffie. Voor Antwerpenaren én dagtrippers. Voor de kunstliefhebbers en de bon vivants. Kortom, Madonna is er voor iedereen die schone momenten verzamelt.

Park Dok Zuid

De Gedempte Zuiderdokken vormen samen een langwerpig plein in het zuiden van Antwerpen, parallel met de Scheldeoever. Het is een prachtige open ruimte die vandaag vooral gebruikt wordt als een enorme parking. Dat is nuttig, want parkeerplaats is nodig in de stad. Maar het is ook een gemiste kans. Daarom wordt deze zone getransformeerd naar een park met 2 ondergrondse parkings: Zuidpark.

Bekijk het aanbod in deze buurt

Toon volledig aanbod

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.

Michaël Steffens

Zaakvoerder
|
BIV 510 232

Voor Michaël aan de slag ging in de vastgoedsector in België deed hij inspiratie op bij een innoverend makelaarskantoor in New York. De manier van werken van dit kantoor nam hij mee naar Listed Property. Want een appartement of een huis verkopen doe je niet aan iemand, maar mét iemand. Buiten de vastgoedsector heeft Michaël een passie voor de stad, met name het Zuid waar je hem elke dag terug kan vinden. Ook de gastronomie van Antwerpen heeft geen geheimen voor Michaël, hij geniet van lekker eten en nieuwe plaatsen ontdekken met zijn verloofde.