Uw sleutel is bij ons
in goede handen.

Wij begeleiden het volledige verkooptraject van je vastgoed, van waardebepaling tot en met de uiteindelijke verkoop. Zonder zorgen en mét vertrouwen, dat is onze garantie.

Dankzij onze eigen expertise en een betrouwbaar netwerk kan je rekenen op up-to-date juridisch en financieel advies. Je professioneel gefotografeerde pand staat in de spotlight op onze website en met een aantrekkelijke videowall op onze centrale locatie op het moderne Zuid in Antwerpen. Tenslotte zorgt ook een uitgebreid data- en zoekbestand ervoor dat we de juiste koper voor je vastgoed vinden!
 

Stap 1
Kennismaking

Heeft iemand ons aanbevolen of heb je ons gevonden via social media of via ons kantoor? Laten we kennismaken om te horen wat jij nodig hebt en hoe wij kunnen helpen. Een intakegesprek kan via telefoon of op ons kantoor te Antwerpen! Dat we graag bellen voor updates i.v.m. je pand zal later ook één van onze sterktes blijken.

Stap 2
Gedetailleerde rondgang

Beide zaakvoerders, Didier & Michaël, komen ter plaatse. Samen bekijken we alle interne en externe ruimtes van je pand, meten deze op en geven je tips & tricks voor de verkoop. We bieden een evenwichtige en objectieve analyse gebaseerd op onze gezamenlijke know-how van meer dan 30 jaar.

Stap 3
Prijsadvies &
plan van aanpak

Na ook een marktonderzoek van je vastgoed koppelen we terug met een prijsadvies (voor de verkoop) en stellen we een stappenplan op om samen te werken. Nu weet jij wat je zoekt en wat wij je kunnen aanbieden.

Stap 4
Je pand is LISTED!

Je beslist om samen te werken! We maken je verkoopdossier op in onderling overleg, boeken een fotoreportage met de nodige marketing strategieën en vragen informatie op bij de notaris en andere instanties. Je pand is LISTED!

Maak een vrijblijvende afspraak voor een individuele verkoopanalyse.