Listed Property

Dat zijn Didier en Michaël
met een passie voor vastgoed.

Listed Property
Dicht bij de mensen

Regelmatige communicatie, constante bereikbaarheid en transparantie zijn prioriteit voor ons. Het kopen of verkopen van een pand is een groot moment voor alle partijen, daarom vinden wij het belangrijk om onze klanten in iedere stap van het proces te begeleiden. Dit doen we door in-house alles aan te bieden: van juridisch advies tot marketingstrategieën en onze eigen fotografen. Dicht bij de mensen staan, daar zijn we heel goed in. En in verkopen ook natuurlijk.

Graag thuis
in uw buurt

Met ons groot netwerk en veel ervaring zijn wij thuis in uw buurt. Bent u opzoek naar een specifiek pand in een specifieke buurt? Geen probleem, wij helpen u met veel plezier verder. Listed Property is gevestigd op het bruisende Zuid, waar wij graag vertoeven. Met de opkomst van het vernieuwde Museum van Schone Kunsten en talloze restaurantjes of barretjes, heeft het Zuid enorm veel te bieden.

Uw sleutel is bij ons
in goede handen.

Wij begeleiden het volledige verkooptraject van je vastgoed, van waardebepaling tot en met de uiteindelijke verkoop. Zonder zorgen en mét vertrouwen, dat is onze garantie.
 

Let's get in touch.

Bezoek ons op

Didier Lins

Zaakvoerder
|
BIV 503 859

Zaakvoerder Didier heeft al een succesvolle carrière in de vastgoedsector achter de rug. Na maar liefst 20 jaar ervaring en het oprichten van twee kantoren, heeft vastgoed geen geheimen meer voor Didier. Maar dit is niet zijn enige passie, want het rijden met oldtimers is hem sinds kleins af aan met de paplepel meegegeven. Deze passie deelt hij nu met zijn zoontje van 6 jaar, die maar al te graag in de voetsporen van zijn vader treedt.

Michaël Steffens

Zaakvoerder
|
BIV 510 232

Voor Michaël aan de slag ging in de vastgoedsector in België deed hij inspiratie op bij een innoverend makelaarskantoor in New York. De manier van werken van dit kantoor nam hij mee naar Listed Property. Want een appartement of een huis verkopen doe je niet aan iemand, maar mét iemand. Buiten de vastgoedsector heeft Michaël een passie voor de stad, met name het Zuid waar je hem elke dag terug kan vinden. Ook de gastronomie van Antwerpen heeft geen geheimen voor Michaël, hij geniet van lekker eten en nieuwe plaatsen ontdekken met zijn verloofde.

Vincent Adriaansens

Vastgoedadviseur nieuwbouw

Vincent is onze expert in alle nieuwbouwprojecten. Hij adviseert en zoekt de perfecte match tussen klant en project. Met al meer dan 8 jaar ervaring is Vincent een niet te missen troef in ons team en staat altijd klaar voor een nieuwe uitdaging in nieuwbouw en de marketing van deze projecten. Hij is ook gefascineerd door reizen en nieuwe plaatsen ontdekken waardoor hij de rest van het team maar al te goed kan adviseren.

Mathias Cooymans

Vastgoedmakelaar bestaand vastgoed

Onze makelaar voor bestaand vastgoed Mathias is een niet te missen aanwinst bij Listed Property. Met een achtergrond in het organiseren van events en management van artiesten staat Mathias graag in contact met de mensen. Zijn eerste ervaring als makelaar deed hij op in Barcelona, waar hij een tijdje heeft gewoond. Daar had hij de smaak te pakken en kwam hij terug naar België om zijn passie verder te zetten bij Listed Property. Mathias haalt grote voldoening uit de juiste panden bij de juiste personen te plaatsen en aan de basis te staan van één van de scharniermomenten in iemands leven. In het weekend kan je hem wel eens tegenkomen als (dj) COSI in het Antwerpse nachtleven. Zeker een aanrader als je het ons vraagt.

Michou Vlassaks

Marketing & design

Michou is onze marketing- en design verantwoordelijke. Met een achtergrond als event planner en designer in Amerika, weet Michou onze ideeën te visualiseren tot in de kleinste details. Verder versterkt ze ons in foto-en videografie van onze panden. We hebben Michou leren kennen wanneer ze haar appartement verhuurde via Listed Property en zo is ze bij ons terecht gekomen als freelancer. Ze woont zelf op het bruisende Zuid waar ze bijna dagelijks te vinden is in een hip restaurantje of cafeetje met haar vriendinnen.

Britt Van Den Bosch

Bestaand vastgoed | Verhuur

Britt is onze kersverse aanwinst en houdt zich voornamelijk bezig met de verhuur van de leukste panden in en rondom Antwerpen. Ze is recentelijk afgestudeerd als vastgoedmakelaar en is nu met veel enthousiasme gestart aan haar BIV-stage bij Listed Property. Britt is gepassioneerd in leuke plekjes ontdekken zowel in binnen- als buitenland. Verder geniet ze van sociaal contact en iedereen op de juiste manier te begeleiden en zo neemt ze haar passie mee naar het werk. De grootste voldoening haalt ze uit mensen gelukkig te maken door ze te kopellen aan hun droomwoning.

Ons kantoor

Start nu de zoektocht naar uw droomwoning.

Laat ons weten waar u naar op zoek bent.
Wij houden u als allereerste op de hoogte.