Listed Property is thuis in uw buurt

Theaterbuurt

De spraakmakende buurt, Theaterbuurt is een prachtige buurt vol luxe en gastronomie waar iedereen zich thuis voelt.

 

Het Eilandje

Eén van de leukste buurten van ’t Stad? Het Eilandje is een plaats waar jong en oud gezellig kunnen vertoeven aan de prachtige dokken en de vernieuwde kaaien. Het huisvest toprestaurants, delicatessenwinkels en supermarkten rondom.

 

Het Zuid

Met ons kantoor dat huisvest op het Zuid, is dit onze meest dierbare buurt van de stad. De oneindige gezelligheid in deze buurt is de grootste troef.

 

Sint-Andries

Sint-Andries is een geweldige buurt gelegen tussen het Historisch Centrum en het Zuid. Het huisvest gezellige cafeetjes, restaurants en een tal van antiek- en interieurwinkels.

 

Markgrave

De Markgravewijk is een woonwijk gelegen in het zuidoosten van Antwerpen, vlakbij het stadscentrum. Het is voornamelijk een residentiële wijk, met veel appartementen en herenhuizen die dateren uit het begin van de 20e eeuw.

 

Brederode

De Brederodewijk is vernoemd naar de Brederodestraat, een belangrijke verkeersader die door de buurt loopt. Brederode is een  rustige en groene buurt, met veel mooie herenhuizen en appartementen die dateren uit de late 19e en vroege 20e eeuw. Deze buurt is ideaal gelegen en een plezier om te wonen!

Historisch centrum

Het Historisch Centrum van Antwerpen is zeer gewild omwille van de unieke sfeer, de architectuur en de centrale ligging in de stad. De wijk omvat onder andere de Grote Markt met de Kathedraal van Antwerpen, de Groenplaats, de Meir en nog tal van historische straten en gebouwen.