Project

City Yard

Locatie

Lange Lobroekstraat 246 - 250
2060 Antwerpen

Units

12

Prijzen

Vanaf € 179.000

Project City Yard

CITY YARD | Trendy wonen in een nieuwe woonomgeving

CITY YARD is een kleinschalig woonproject dat 10 appartementen telt bestaande uit studio’s en twee tot drie slaapkamer appartementen. De kers op de taart? Dat zijn ongetwijfeld de 3 duplex penthouses. De penthouses zijn ca. 138m2 tot ca. 164m2 groot. Met terrassen tot wel 43m2. Hier wordt wonen echt plezant!

Alle units worden afgewerkt volgens de budgetten in het lastenboek. U kan hier uw eigen thuis creëeren door uw keuken, badkamer(s) en vloerafwerking zelf te kiezen.

Mogelijkheid tot aankoop onder gunsttarief 6% BTW.

Wees welkom in de nieuwe buurt van 't Stad

Dat Den Dam ondertussen een hippe wijk is, met één van de grootste parken van Antwerpen “Park Spoor Noord”, dat weet iedereen. City Yard is gelegen op een steenworp van dit prachtige park.

De grootste stadsontwikkeling van vandaag is beslist de slachthuissite.

Waar de oude hallen van de slachthuissite een nieuwe bestemming krijgen zodat u als bewoner, investeerder of als student een hele nieuwe ervaring zult beleven.

Een heerlijk plekje in de stad, overal vlakbij en tegelijkertijd een rustgevende thuis.

Interesse in dit project?

Prijzen

Ex. BTW en registratierechten

City Yard Studio

Vanaf 42,7m2

Vanaf € 179.000
City Yard Appartement 2slpk

Vanaf 101,8m2

Vanaf € 349.500
City Yard Appartement 3slpk

Vanaf 102,1m2

Vanaf € 349.500
Penthouse

Vanaf 138m2

Vanaf € 649.000
Kantoor

Vanaf 118,9m2

Vanaf € 336.000

Trendy wonen in een nieuwe woonomgeving

  • Met familie of vrienden een terrasje meepikken in een prachtige omgeving, Park Spoor Noord > 2 min wandelen

  • Met de kids naar de Zoo van Antwerpen > 9 min fietsen

  • Iets gaan drinken of een hapje eten in de talrijke restaurants aan het MAS, ‘t Eilandje > 5 min fietsen

  • Een culturele uitstap naar het Museum Voor Schone Kunsten > 13 min met de wagen

  • Snuisteren in en ronde de Grote Markt in Antwerpen > 30 min met openbaar vervoer

Duurzaamheid en energie staan centraal

City Yard wordt gerealiseerd met de beste energiewaarden in het achterhoofd. Zowel op vlak van technieken als op vlak van isolatie. 

Dit verrassend woonproject wordt volgens de BEN principes opgebouwd: Bijna Energie Neutraal!  Voor de bewoners is het dan ook zeer belangrijk dat de appartementen worden verwarmd met een individuele lucht/water warmtepomp die de vloerverwarming aanstuurt.

Voor een optimaal wooncomfort is er een ventilatiesysteem voorzien, type D. Een compleet geautomatiseerd systeem die voor een continu luchtstroom zorgt. 

Projectontwikkelaar - NDC vastgoed

Als projectontwikkelaar met meer dan tien jaar ervaring op de Antwerpse vastgoedmarkt, heeft NDC vastgoed zich gespecialiseerd in residentieel en commercieel vastgoed.

Bij elk project wordt steeds met volle passie gezocht naar de ideale mix van hoge standaard in woonkwaliteit met maximaal behoud van authentieke kenmerken. NDC bouwt al jaren duurzame relaties uit met al zijn partners, van aannemers tot architecten, van investeerders tot klant. Daarbij wordt steeds een no-nonsens aanpak met transparante communicatie vooropgesteld om telkens een tot een win-win situatie te komen voor alle betrokken partijen.

Architecten Hand in Hand

Atelier THOMAS architecten is een jong architectenbureau, met een brede ervaring. Atelier THOMAS ontwerpt stedelijke ruimte, interieur maar voornamelijk architectuur. Elke ruimte, stedenbouwkundige structuur of bouwwerk, komt tot stand door een idee of proces.  Atelier THOMAS architecten creëert en transformeert het idee tot een ontwerp in de context met een visie, waarbij de gebruiker altijd centraal staat.

VLOOA is een veelzijdig ontwerpbureau die prat gaat op een eigen methodiek waarbij verregaande dienstverlening en ontzorging centraal staan. Over alle schalen heen, van architectuur en ontwerp tot masterplan en kunstinterventies.

Vraag informatie aan

Interesse of meer informatie?
Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.