Project

Eikenhof

Locatie

Eikendreef
2950 Kapellen

Units

39

Prijzen

Vanaf € 369.500

Project Eikenhof

Pal in het levendige centrum van Kapellen, maar tegelijkertijd in alle rust en in het groen, komt het exclusieve woonconcept Eikenhof met 39 appartementen. Je neemt er je intrek in een urban villa, die de voordelen van een gerieflijk appartement koppelt aan de uitstraling en de luxe van een hedendaagse villa. Daarvoor zorgen onder andere de toparchitectuur, het optimale comfort, de hoogstaande afwerking op maat en de klemtoon op duurzaamheid en energiezuinigheid.

Wonen in het groen

Groen wonen heeft hier meer dan één betekenis! Om je het leven nog makkelijker te maken, beschik je ook over handige bewonersparkeerplaatsen voor auto en fiets. Op de benedenverdieping van het gebouw komt een moderne fitnessclub, die eveneens parkeergelegenheid voorziet voor zijn klanten op het gelijkvloers. Meer nog: de lat ligt aanzienlijk hoger dan wat de wet voorschrijft. Het betreft BEN-woningen (bijna-energieneutrale woningen) met een E20-peil. Het zijn met andere woorden nieuwbouwwoningen die minder energie verbruiken voor hun verwarming, sanitair warm water en ventilatie.

Interesse in dit project?

Prijzen

Ex. BTW en registratierechten
 

2 slaapkamer appartement

Opp. 93,7m2

Vanaf € 369.500
3 slaapkamer appartement

Opp. 150m2

Vanaf € 661.980

Een omgeving die voor iedereen iets te bieden heeft

De omgeving van Eikenhof is een droom voor jongeren, gezinnen, happy singles, senioren … Dankzij de royale binnentuin is er in Eikenhof aan natuur geen gebrek. Alsof dat nog niet genoeg is, tref je ook in de onmiddellijke nabijheid heel wat pleisterplekken die meer dan de moeite waard zijn. Kapellen staat bekend als een groene gemeente waar het aangenaam wonen is. Maar liefst 3/4 van het grondgebied bestaat uit bossen en natuurgebied. De Eikendreef zelf is een mooie, landelijke dreef, omzoomd door een prachtige bomenrij. Even verderop in de straat kom je op adem in het Nelson Mandela Park. Ook Gemeentepark Beaulieu ligt op een boogscheut hiervandaan. In dit park vind je onder andere een speeltuin, petanquebanen, tennisvelden, een atletiekpiste, een vijver en een rozentuin. Even verderop liggen

Het Klein Bos en Het Rood, zo genoemd naar de roestbruine kleur van de ijzerrijke bodem. Natuurdomein De Uitlegger, Het Buynderbos en Het Fort van Ertbrand liggen eveneens op een boogscheut hiervandaan. Wie groen wil combineren met speelplezier voor de kleinsten, kan terecht in de nabijgelegen speeltuinen in de Oblatenlaan, Sparrenlaan of Papenboslaan.

Ambitieus met energie

Elk appartement beschikt over zijn eigen zonnepanelen en er wordt gebruik gemaakt van een warmtepomp. Bovendien zijn de appartementen optimaal geïsoleerd, waardoor het energieverbruik miniem is en het bij warm weer lekker koel blijft binnen.

Voor de ventilatie maken we gebruik van ventilatiesysteem D. Dat is het meest efficiënte systeem op de markt, dat garant staat voor kwaliteitsvolle lucht en een aangenaam wooncomfort. Ook op vlak van waterrecuperatie stelt Eikenhof hoge eisen. Dat is geen overbodige luxe, gezien de recente problemen die we in ons land kenden op vlak van overstromingen of lange periodes van droogte. Het water wordt opgevangen en hergebruikt voor de toiletten. Dat is niet alleen mooi meegenomen voor het milieu, maar ook voor je verbruikskosten.

Vraag informatie aan

Interesse of meer informatie?
Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.