Project

The Garden

Locatie

Bredabaan 211 - 217
2930 Brasschaat

Units

13

Prijzen

Vanaf € 272.500

Project The Garden

In het commerciële centrum van Brasschaat voorzien we een duurzaam en luxueus woonproject met exclusieve commerciële plint, dat van de Bredabaan naar Oude Baan doorloopt. De iconische voorgevel in zandsteen krijgt de eerste grootschalige vegetatiegevel in Brasschaat. The Garden loopt zo van voorgevel over groendaken door naar een grote centrale daktuin waar alle luxeappartementen op uitkijken. Via grote patio’s met hoogstammen valt het licht tot diep in het gelijkvloers binnen.

Luxueus wonen in een project dat volledig voorzien is op de toekomst.

Het project is verdeeld in 2 aparte gedeeltes die met elkaar verbonden zijn aan de hand van een prachtig groene siertuin. Het gedeelte dat we vinden aan de Bredabaan behuisd een 2-tal commerciele ruimtes en een 7-tal villa appartementen met telkens 3 slaapkamers. Het gedeelte aan de Oude Baan behuisd een 2-tal appartementen met 1 slaapkamer en een 4-tal appartementen met 2 slaapkamers. Alle appartementen hebben grote terrassen met een prachtig zicht op de binnentuin.

Interesse in dit project?

Prijzen

Ex. BTW en registratierechten
 

The Garden 1 slaapkamer
Vanaf € 272.500
The Garden 3 slaapkamers
Vanaf € 609.900
The Garden Penthouse
Vanaf € 1.100.000

Locatie en omgeving Brasschaat

Het project situeert zich in centrum Brasschaat aan de Bredabaan t.h.v. huisnummer 211-217, vlakbij het oude gemeentehuis. Dankzij deze centrale ligging geniet u in Brasschaat van een ruim en gevarieerd aanbod aan winkels, restaurants, supermarkten en diverse sport- en ontspanningsfaciliteiten op wandel- en fietsafstand.

Bijkomend voordeel is dat de appartementen uitstekend bereikbaar zijn met het openbaar vervoer.

Ambitieus met energie

The Garden is volledig voorzien op de toekomst. Alle appartementen zullen voldoen aan de huidige en toekomstige norm, deze worden verwezenlijkt doormiddel van warmtepompen met vloerverwarming, zonnepanelen en een ventilatiesysteem type D.

Als gevolg van het BEN-label kan U ook genieten van een volledige vrijstelling van uw onroerende voorheffing de eerstkomende 5 jaar.

Vraag informatie aan

Interesse of meer informatie?
Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.