Project

Meesterhof

Locatie

Meesterhofstraat 2
9120 Beveren-Melsele

Units

9

Prijzen

Vanaf € 427.000

Project Meesterhof

In een rustig binnen gebied, voorzien van mooi groenaanleg, komen 9 energiezuinige woningen, elk met een privatieve tuin. De woningen bieden vier volwaardige slaapkamers aan, ideaal voor een gezin of voor zij die van thuis werken. De woningen tellen twee verdiepingen plus een nog in te richten zolderruimte, plaats voor fietsen, een privatieve tuin en een parkeerplaats. Voor de inrichting van de verschillende huizen hebben wij ons laten inspireren door een moderne en tijdloze architectuur. U mag zich verwachten aan een strakke, open keuken, onderhoudsvriendelijke vloeren en veel lichtinval door grote raampartijen.

Bouwen volgens de toekomst

Het project Meesterhof zal volledig volgens de huidige- en toekomstige energienormen ontwikkeld worden. Het betreffen allemaal BEN-woningen (bijna-energieneutralen woningen) met een E20-peil. Dit wil zeggen dat alle woningen uiterst energiezuinig zijn wat betreft hun verwarming, sanitair water en ventilatie. Elke woning wordt voorzien van zonnepanelen en zal er gebruik gemaakt worden van een warmtepompsysteem.

Ten slotte zijn alle woningen optimaal geïsoleerd, waardoor het energieverbruik miniem is en het bij warm weer binnen lekker koel blijft.

Interesse in dit project?

Werken zijn gestart! Oplevering project zomer 2025
De werf alvast bezoeken? Bel ons voor een bezoek in te plannen! +32 3 283 51 51

Prijzen

Ex. BTW en registratierechten
 

Meesterhof W16

Vanaf 205m2

Vanaf € 427.000

In alle rust, overal dichtbij

Het project situeert zich in centrum Melsele, ter hoogte van de Schoolstraat met een gemakkelijke verbinding naar verschillende snelwegen.

Deze locatie bevindt zich op fietsafstand van Antwerpen centrum en de haven van Antwerpen. Vlakbij bij een oprit van de E17 naar Antwerpen of Gent en ligt dicht bij scholen, winkels en sportcomplexen. Ideaal dus om te wonen en werken!

Partners

PINE PROJECTS
PINE staat voor een professioneel team die met sterk design en duurzame materialen een kwaliteitsvolle leefomgeving creëert. Zo brengen wij vernieuwing op een traditionele markt. Elke woning wordt samen met makelaars en aannemers uitgedacht en uitgevoerd voor een feilloos 
resultaat.

BEO ARCHITECTEN
Als jong en gemotiveerd team is BEO architecten uitermate gepassioneerd door architectuur. De ambitie van BEO architecten bestaat erin om architectuur te ontwikkelen waarin omgeving, ruimte, licht, materiaalgebruik en bouwkundige detaillering de focus vormen. Het doel van BEO architect bestaat erin om boeiende architectuur te ontwerpen.

Vraag informatie aan

Interesse of meer informatie?
Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.