Sint-Andries is een geweldige buurt gelegen tussen het Historisch Centrum en het Zuid. Het huisvest gezellige cafeetjes, restaurants en een tal van antiek- en interieurwinkels. Op zondag is de Kloosterstraat the place to be in Antwerpen omdat daar alle winkeltjes open zijn zoals kleine boetiekjes, vintage winkels, interieur,… Sint-Andries is omwille van zijn gezelligheid, rust en ligging de perfecte buurt om te wonen voor jong en oud.

Ook de Nationalestraat is een welbekende straat op Sint-Andries. Mode is hier een belangrijke speler met als pion het pas vernieuwde Mode Museum. Zeker een aanrader als je het aan ons vraagt. Buiten mode is er ook gastronomie in overvloed. De perfecte mix van ’t Zuid en het Historisch Centrum in een buurt gebundeld.
Kom verder met ons het volledige aanbod ontdekken.

 

Onze favoriete spots in Sint-Andries

Camino

Voor hippe Aziatische gerechten met in het zonnetje of in een gerenoveerde binnenruimte moet je bij de Camino zijn! Het Muntplein is een gezellig plein midden in het groen waar het in alle seizoenen zalig is om tot rust te komen. Bij warm weer kan je in het groen genieten bij de Camino van een drankje en enkele sharing dishes. Heerlijk genieten dus!

De Kloosterstraat

De Kloosterstraat is ongetwijfeld een van de meest verrassende straten van Antwerpen. Sinds jaar en dag bekend om zijn antiek-, vintage – en brocantezaken was de Kloosterstraat altijd al een van de hotspots van Antwerpen. Met de komst van verrassende conceptstores, stijlvolle interieurzaken en verschillende galerijen bruist de straat nu nog meer dan ooit tevoren.

Voetgangerstunnel

De voetgangerstunnel zowel voor fietsers als voetgangers verbindt Rechteroever en Linkeroever met elkaar in enkele minuten. Even genieten van een een wandeling rond het Galgenweel op Linkeroever? Geen probleem! Door de voetgangerstunnel ben je er in no-time. De opening van deze tunnel dateert van 1932 en wordt behouden in zijn toenmalige look & feel.

Bekijk het aanbod in deze buurt

Toon volledig aanbod

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.

Michaël Steffens

Zaakvoerder
|
BIV 510 232

Voor Michaël aan de slag ging in de vastgoedsector in België deed hij inspiratie op bij een innoverend makelaarskantoor in New York. De manier van werken van dit kantoor nam hij mee naar Listed Property. Want een appartement of een huis verkopen doe je niet aan iemand, maar mét iemand. Buiten de vastgoedsector heeft Michaël een passie voor de stad, met name het Zuid waar je hem elke dag terug kan vinden. Ook de gastronomie van Antwerpen heeft geen geheimen voor Michaël, hij geniet van lekker eten en nieuwe plaatsen ontdekken met zijn verloofde.