Gratiekapelstraat

Gerenoveerd traditioneel breedhuis uit de 16de eeuw.

Deze woning werd dit jaar volledig gerenoveerd met kwaliteitsvolle materialen en met respect voor zijn authenticiteit. Zo zien we originele houten vloeren terugkomen, houten steunbalken, etc... Al deze materialen zijn opnieuw zorgvuldig gerenoveerd en behandeld geweest.

Indeling: U komt via de pittoreske voordeur in de inkomhal terecht op een originele steenvloer. De leefruimte, open keuken en eetplaats genieten van bijzonder veel lichtinval dankzij grote raampartijen en een plafondhoogte van +3 meter. Deze ruimtes zijn voorzien van een gepolierde betonvloer, wat een leuke mix geeft tussen authentiek en modern.

De volledige nieuwe keuken is voorzien van alle gebruiksgemakken. Hier is de eyecatcher ongetwijfeld het werkblad en de achterwand volledig in carrara marmer.

Vanuit de eetplaats hebt u toegang tot een gezellig aangelegde stadstuin, ca. 30m2, en een bijgebouw, ca. 25m2. Ideaal voor een barbecue of een hobbyruimte misschien?

De eerste verdieping beschikt over een overloop met toilet, slaapkamer aan de straatzijde van ca. 12m2 en een ruime master bedroom met ensuite badkamer met zowel ligbad als inloopdouche en dubbele lavabo met ingemaakte kasten.

De tweede verdieping omvat een overloop, badkamer met lavabo, douche en toilet en 2 ruime slaapkamers.

Een ruime polyvalente (slaap) kamer die gelegen is onder een zadeldak met dakramen.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.