Vlaamsekaai

Unieke Penthouse aan de gedempte zuiderdokken.

Deze unieke penthouse beschikt over een echte top locatie op de Vlaamse-Kaai met zicht op de Gedempte Zuiderdokken. Centraal gelegen in het hartje van Antwerpen-Zuid bent u op steenworp verwijderd van de beste restaurants, cafées en andere bezienswaardigheden van Antwerpen.

Via een beveiligde deur hebt toegang tot dit appartent. Bij het binnenkomen komt u in de hal voorzien van ingemaakte kasten voor stockage en vestiare.

Verder vinden we hier de eerste slaapkamer met bijhorende badkamer voorzien van een douche en een design wastafel met een apart gasten toilet.

Wanneer u zich verder begeeft komt u in de leefruimte. Deze is voorzien van sfeervolle verlichting, parktet en toegang tot het terras met uniek zicht op de Gedempte Zuiderdokken. Achter de kastenwand in de leefruimte bevindt zich de volledig ingerichte keuken met eiland en alle confort die men verwacht in een appartment van dergelijk niveau. De keuken beschikt tevens over een grote eettafel, ideaal voor dinertjes, extra werkruimte, …

Via de in staal vervaardigde trap geeft toegang tot de duplex verdieping. Hier bevindt zich demaster bedroom met magnifieke zichten over het toekomstige park. De prachtige designbadkamer is uitgerust met een inloopdoche, bad, wc en dubbele wastafel.

* Unieke locatie
* Top afwerking
* Parking: staanplaats 125 euro/maand
* Hoogwaardige parketvloeren
* Lift

Maandelijke provisie van 130 euro (inc. maandelijke provise water verbruik)
Gas en elektriciteit op individuele basis.

 

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.