Fruithoflaan

Recent gerenoveerd en gemeubeld 2slpk app met zonnig terras.

Bent u op zoek naar een super trendy appartement in de regio Berchem en wilt u het liefst van al enkel en alleen een reiskoffer meenemen? Dan bent u aan het juiste adres.

Dit recent gerenoveerd appartement biedt twee volwaardige slaapkamers waarvan één ingericht is als bureelruimte. Vanuit zowel de lichtrijke leefruimte als vanuit de slaapkamers heeft men tot een waanzinnig breed terras met een zonneluifel.

De mooie vernieuwde open keuken is volledig geïnstalleerd, en vormt het dé ontmoetingsplek bij uitstek in het appartement. Bij de renovatie is hier gelet op een aangename synergie van charme en comfort.

In de leefruimte is er naast het leuke en trendy meubilair ook een ingemaakte kast voorzien.

De nachthal maakt plaats voor een apart toilet met handenwasser en de badkamer die gedeeld wordt door de 2 slaapkamers. De badkamer is uitgerust met een wastafel met onderbouwkasten, een prachtige inloopdouche en aansluitingen voor wasmachine/droogkast.

Verder vinden we nog in het gebouw een privatieve kelder en ruimte voor de al dan niet e-bike weg te stallen.

De Fruithoflaan is een mooie en statige brede laan, maar biedt ook de perfecte uitvalsbasis. Of je nu naar Berchem Station moet, of eerder richting Wilrijk, Antwerpen of Mortsel, hier kun je echt alle kanten uit. Aangezien de winkels net om de hoek zijn is voor uw dagelijkse inkopen geen auto vereist.

Interesse? Neem snel contact op met ons: 03.283.51.51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.