Carnotstraat

Instapklaar 2-slaapkamer appartement nabij uitvalswegen.

Bent u op zoek naar een appartement met uitstekende verbinding in en uit de stad? En liefst een appartement waar u morgen in kan trekken? Zit u graag met vrienden en familie tot in de late uurtjes op uw zonovergoten terras?

Dit appartement heeft het allemaal. Wanneer u binnenkomt in het appartement treft u eerst een ruime inkomhal aan met vestiaire en een gastentoilet. De brede leefruimte geniet van ongeloofelijk veel lichtinval, het terras is onmiddellijk betreedbaar vanuit deze ruimte. Naast het terras, is de open keuken de ideale plek om vrienden te ontvangen. Het keukeneiland is zo gebouwd om aan te tafelen of een glas te klinken.
Verder vinden we in de leefruimte een bureauhoek, zo kan men rustig, doch aanwezig, verder telewerken van thuis.

Vooraan het appartement vinden we twee ruime slaapkamers terug. De hoofdslaapkamer met ensuite badkamer uitgerust met een ligbad, douche, dubbele wastafel en een toilet. In deze slaapkamer heeft men airco voorzien voor een optimaal wooncomfort.
De badkamer is alsook toegankelijk voor de tweede slaapkamer.

Op de verdieping van het appartement vinden we een berging terug. Wanneer we op verdieping -1 een autostaanplaats terug vinden, te huur aan 80 euro/maand.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.