Andre Delvauxpad

Luxe appartement met Zuid-West terras op Nieuw Zuid

Een fris appartement op de bovenste etage met maar liefst twee ruime terrassen. Het appartement is ideaal georiënteerd zodat je van 's morgens vroeg tot zonsondergang kan genieten van de zon. Het grote ZW terras van ca. 14 m², geconnecteerd met de leefruimte, strekt zich uit over de volledige breedte van het appartement en biedt plaats aan een eet- en zitgedeelte met zicht op het nieuwe Zuiderpark.

Het keukeneiland in de open leefruimte is voorzien van composieten werkblad, kwalitatieve toestellen van Siemens (heteluchtoven, keramische kookplaat, dampkap, vaatwasser, koelkast met 2 diepvrieslades), en leent zich tot gezellig vertoeven en koken.

Verder een tweede terras, met ochtendzon, waar beide slaapkamers op uitkomen. De hoofdslaapkamer biedt plaats voor een kastenwand over de volledige breedte. De tweede slaapkamer kan dienst doen als bureau, maar evenzeer als kinder- of logeerkamer. De badkamer beschikt over een dubbel wasmeubel en een ruime regendouche. Tenslotte is er een apart gastentoilet, ingemaakte vestiairekast en berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Het enorme dakterras op de volledige 4e verdieping, exclusief voorzien voor de bewoners, leent zicht tot gezellige get-togethers of urenlang zonplezier.

Kelderberging en autostaanplaats inbegrepen in de prijs.

Gemeenschappelijke kosten: 100 euro/maand.

Neem contact op met ons om dit appartement verder te ontdekken: 03.283.51.51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.