Amerikalei

Magnifiek duplexappartement met tuin

Bent u opzoek naar een luxueus duplexappartement op een absolute toplocatie?
Dan is dit zeker een buitenkans dat u niet mag missen!

Volledig instapklare duplexappartement in het centrum van Antwerpen. De hippe restaurantjes en cafeetjes, winkels, supermarkten en openbaar vervoer maken van deze ligging een toplocatie!

Dit stijlvol duplexappartement van ca. 200m2 is gevestigd in een prachtig gerenoveerde herenwoning op de gelijkvoerse verdieping.

Bij het betreden van de leefruimte wordt men meteen verrast door de indrukwekkende hoge plafonds, magnifieke moulures en opvallende lichtinval.

De leef- en woonruimte staan in directe verbinding met de moderne ingerichte keuken maar biedt ook privacy aan. Ultiem genieten van de tuin of liever vanop het aangelegde terras?

De authentiek look gaat hand in hand met de strakke moderne inrichting van het appartement. De combinatie van de marmeren vloer, vissengraatparket en bakstenen muur maakt deze uitstraling prachtig en uniek.

Dit buitengewoon duplexappartement beschikt over 3 ruime slaapkamers.. Ook is er een riant bureauruimte voorzien die grenst aan de slaapkamers. Verder zijn er 2 prachtige badkamers aanwezig, die volledig zijn afgewerkt in marmer.

Laat deze unieke buitenkans u niet voorbijgaan en contacteer LISTED: +32 3 283 51 51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.