Jef Cassiersstraat

Volledig bemeubeld luxe appartement met terrassen op Nieuw Zuid.

Een fris appartement op de 2e etage met maar liefst 3 ruime terrassen. Het appartement is ideaal georiënteerd zodat je van 's morgens vroeg tot zonsondergang kan genieten van de zon. Het grote terras vooraan van ca. 10 m², geconnecteerd met de leefruimte, geeft zicht op een leuke binnentuin die binnenkort volledig in het groen zal staan.

Dit luxeappartement is volledig bemeubeld en voorzien van vloerverwarming. Bovendien is het hyper uitgerust met een composieten werkblad aan het keukeneiland, kwalitatieve toestellen (heteluchtoven, keramische kookplaat, vaatwasser, koelkast met aparte diepvrieslade en een was-en droogmachine in een handige bergruimte). Er wordt zelfs een home surround cinema systeem voorzien voor de gezelligere tv avonden!

Achteraan vinden we 2 slaapkamers terug die beiden aparte toegang bieden tot een privé terrasje waar je kan genieten van de avondzon. De badkamer beschikt over een prachtige afwerking met een dubbel wasmeubel en een ruime regendouche. Tenslotte is er een apart gastentoilet voorzien en een handige vestiaireruimte.

Als extra brengt het enorme dakterras u op een groene oase exclusief voorzien voor de bewoner. Deze leent zich tot leuke get-togethers of urenlang zonplezier.

Ondergrondse autostaanplaats te huren aan 200€/maand

Gemeenschappelijke kosten: 115€/maand.

Heeft u vragen of plant u graag een bezoek in?
Neem contact op met LISTED om dit appartement verder te ontdekken: 03.283.51.51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.