Belpairestraat

Gemeubeld appartement nabij Groen Kwartier, Berchem.

Wenst u goed te wonen, vlakbij trendy hotspots zoals het Groen Kwartier, ’t Pakt en Brouwerij De Koninck? Dan is dit appartement helemaal iets voor u.

Dit gemeubeld appartement bevindt zich in een totaal renovatie, van 2019, en is voorzien van kwalitatief en modern design. In de inkomhal vinden we een vestiaire terug en een apart toilet. De leefruimte geniet van ongelooflijk veel lichtinval dankzij grote raampartijen. Een grote zitbank in de leefruimte zorgt voor een knusse TV-hoek. Naast de leefruimte vinden we een open keuken terug welke volledig ingericht en geïnstalleerd is.  In de eetkamer kan u enkele mensen ontvangen aan een gezellige ronde tafel voorzien van plafond sfeerverlichting.

Achteraan het appartement vinden we de ruime slaapkamer terug, voorzien van een groot dubbel bed en een grote kleerkast. Vanuit de slaapkamer heeft men toegang tot het terras ingericht met een leuk bistro tafeltje en twee stoelen.

Verder vinden we de badkamer terug met een enkele wastafel, onderbouwkasten, handdrogenrek en een formidabele inloopdouche.

Fietsenberging en kelderberging inbegrepen.

Gemeenschappelijke kosten provisie 50€/maand.

Parking? Mogelijk aan 80€/maand. (niet verplicht)

Benieuwd naar meer?
Contacteer LISTED voor een bezoek: +32 3 283 51 51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.