Kloosterstraat

Ultiem gelegen 2 slaapkamer appartement op’t zuid met inpandig terras

In de meest bekende winkelstraat van ’t Zuid waar op wandelafstand allerhande winkels en de meest trendy restaurants te vinden zijn, komen we dit prachtig afgewerkt appartement tegen. Het appartement, ca. 120m2, is gelegen op de derde verdieping van een recent gebouw, residentie South Bay.  Bij het binnenkomen zal u onmiddellijk de openheid en de mooie lichtinval van het appartement opvallen. U zal als het ware een aangename loft-gevoel ervaren. 

Aan de leefruimte grenst een fijn inpandig terras met zichten over de Kloosterstraat en de Riemstraat

De keuken zal het centrale punt vormen voor het appartement. Het dient als een echte leefkeuken, welke voorzien is van kwalitatieve toestellen.

Verder naar de slaapkamers komen we op de nachthal eerst een gastentoilet tegen en verder 2 handige bergingen waarvan 1 voorzien met aansluitingen voor een wasmachine en of droogkast.

Dit appartement is voorzien van 2 volwaardige slaapkamers waarvan 1 slaapkamer reeds voorzien is van een grote dressing. Voor uw ultiem comfort is er geopteerd in de badkamer voor een grote inloopdouche te plaatsen, een ligbad en een grote wastafel. Al het kraanwerk is wederom kwalitatief en met smaak gekozen.

In de kelderverdieping vinden we een autostaanplaats terug die verplicht bij te huren is aan 100€. De vaste kosten voor het onderhoud, energie en de lift in het gebouw bedraagt tevens 100€.

De verhuurder opteert voor een minimum huurtermijn van 3 jaar.

Bent u benieuwd naar dit appartement?

Maak nu een afspraak met LISTED: +32 3 283 51 51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.