Visserskaai

Recent gerenoveerd duplex appartement met terras

Opzoek naar een prachtig gerenoveerd duplex appartement op toplocatie?

Dit volledig gerenoveerd duplex appartement is gelegen in één van de hipste buurten van Antwerpen namelijk “Het Zuid”. Geniet hier van een lekker hapje of drankje op de leukste terrasjes in de nabije omgeving of ga rustig wandeling langs de kaaien. Ook toffe winkels, scholen, het openbaar vervoer en belangrijke uitvalswegen bevinden zich op een boogscheut.

Het prachtig appartement is gelegen op de 3e en 4e verdieping in een volledig gerenoveerd gebouw. Bij het betreden van dit appartement wordt u meteen verrast door het vele lichtinval dankzij de grote raampartijen.

De ruime leefkeuken beschikt over een volledig ingerichte moderne openkeuken met kookeiland waar u al de ruimte heeft om te koken. In de leefruimte is er plaats gemaakt voor een eetruimte en zitruimte met toegang tot het terras.

De eerste slaapkamer bevindt zich ook op de 3e verdieping met een ensuite badkamer voorzien van een inloopdouche en wastafel. Verder bevindt er zich nog een berging en apart gastentoilet.

Op de bovenste verdieping is het appartement voorzien van 2 slaapkamers, een ruime badkamer met een prachtig ingebouwd ligbad en wastafel. Ten slotte is hier nog een bureau/dressing ruimte voorzien.

Groot pluspunt het appartement wordt verwarmd met een nieuwe warmtepomp, een lage energiefactuur dus!

Beschikbaar: onmiddellijk
Huurprijs: 1600,00 EUR
Kosten: 80,00 EUR
Bent u benieuwd naar dit pareltje?

Contacteer LISTED vandaag voor een bezoek: +32 3 283 51 51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.