Tolstraat

Gemeubelde penthouse met riante terrassen op ’t Zuid, uniek!

Altijd al willen wonen op het bruisende Zuid met een prachtig zicht?
Dan is dit luxueuze penthouse zeker iets voor u!

Het zuid is de ideale buurt om te wonen, met tal aan hippe restaurants, trendy cocktailbarretjes en cafétjes. Inkopen zoals supermarkt, bakker en slager zijn op wandelafstand te bereiken. Zowel met de auto of het openbaarvervoer is het zuid snel en makkelijk te bereiken. Kortom een fantastisch leuke en gezellige buurt om te wonen.

Deze prachtige penthouse is gelegen op de bovenste verdieping van een kleinschalig gebouw met een oppervlakte van ca. 90 m2. Bij het betreden van het penthouse wordt u meteen overdonderd door enorm veel lichtinval dankzij de hoge en brede raampartijen in de leefruimte.

De leefruimte beschikt over volledig ingebouwde kasten en aansluitend een prachtige marmeren open keuken die voorzien is van zeer kwalitatieve ingebouwde toestellen. De hoge plafonds creëren hier dan ook een echt loftgevoel.

Daarnaast zijn er 2 zeer riante terrassen aanwezig die een zijzicht hebben op de befaamde Marnixplaats.

Deze stijlvol ingerichte woning geniet van 1 ruime slaapkamer met over de volledige muren ingebouwde kasten, kastruimte in overvloed! Over de slaapkamer bevindt zich een luxueus uitgeruste badkamer volledig in marmer met inloopdouche, ligbad en wastafel. Naast de badkamer is er nog een gastentoilet aanwezig.

Airco is voorzien in deze penthouse, extra comfort dus!

De algemene kosten bedragen 65 euro/maand.

Bent u benieuwd naar deze prachtige penthouse in het hartje ’t Zuid van Antwerpen?
Contacteer LISTED: +32 3 283 51 51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.