Marialei

Charmant gelijkvloers appartement met buitenruimte

Bent u opzoek naar een gelijkvloers appartement met buitenruimte?

Ontdek dit charmant gelijkvloers appartement op toplocatie. Geniet van het gemak van gelijkvloers wonen en de nabijheid van de levendige binnenstad, met trendy boetieks, restaurants en culturele hotspots op slechts een steenworp afstand. De Marialei is een sfeervolle, groene straat, ideaal voor rustige wandelingen. Het openbaar vervoer is gemakkelijk bereikbaar, waardoor u snel toegang heeft tot alle delen van de stad.

Dit kleinschalige appartementencomplex biedt een intieme en gezellige sfeer. Bij het betreden van het appartement wordt u meteen verrast door een overvloed aan lichtinval. De modern ingerichte openkeuken staat in directe verbinding met de buitenruimte en de leefruimte.

De combinatie van de strakke witte keuken, de houten parket en de authentieke elementen maakt deze uitstraling prachtig en uniek.

Achteraan is het appartement voorzien van een slaapkamer met ensuite badkamer bestaande uit een wastafel met opbergladen, toilet en inloopdouche.

Dit gelijkvloers appartement is de perfecte gelegenheid om te genieten van het beste van stadsleven in een groene omgeving.
- Huurprijs: 995,00 EUR
- Onmiddellijk beschikbaar

Mis deze gelegenheid niet en contacteer LISTED: +32 4 70 47 16 12.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.