Kattendijkdok-Westkaai

Gemeubeld appartement met 2slpks op 12e verdieping, 't Eilandje

Het oudste havengebied van Antwerpen, ’t Eilandje, heeft doorheen het ganse jaar zowel een vakantie als thuisgevoel. Door water omgeven en toch op 5 minuten in het centrum van ’t Stad. Wat wil je nog meer?

Op de 12de verdieping van residentie “Westkaai 71” bevindt zich dit recent appartement van ca. 83m2. Het appartement straal sereniteit en luxe uit. Doorheen het ganse appartement vinden we een hoogkwalitatieve parketvloer terug en maakt plaats voor prachtige ingemaakte kasten.

Wanneer we in de leefruimte terechtkomen zal u omvergeblazen worden van de magnifieke zichten over de Scheldebocht en de stad Antwerpen. Unieke zichten over unieke locaties, vanop het terras welke toegankelijk is vanuit de leefruimte.

De op maat gemaakte keuken is geïnstalleerd met kwalitatieve toestellen en heeft een fijn contact met de leefruimte. Hiernaast vinden we een handige berging terug welke voorzien is van aansluitingen voor een wasmachine en droogmachine.

Twee volwaardige slaapkamers delen een prachtige badkamer voorzien van een inloopdouche en een dubbele wastafel met ingemaakte kasten en een handdrogenrek.

Kelderberging inbegrepen in de huurprijs.

Een parking is tevens te huur aan 100€/maand.

Onmiddellijk beschikbaar.

Huurprijs 1.650€/maand (meubels op de foto's inbegrepen)
Algemene kosten 120€/maand


Je eigen uitkijkpost over de stad Antwerpen en de Schelde?

Dit appartement op de 12de verdieping heeft de meest fenomenale zichten.
Kom deze samen met ons ontdekken, contacteer LISTED: +32 3 283 51 51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.