Jules Bordetstraat

2-slpk penthouse in Groen Kwartier, adembenemende zichten

Het Militair Hospitaal in Antwerpen heeft sinds kort plaats gemaakt voor het duurzaam project Groen Kwartier. Hier is rekening gehouden met de waardevolle historische gebouwen, met een mix van nieuwbouw.

Op de bovenste verdieping van het nieuwe gedeelte vinden we deze twee slaapkamer penthouse. Bij het binnenkomen komt u eerst terecht in een inkomhal waar we een toilet met handenwasser vinden, alsook ruimte voor vestiaire.

De leefruimte voelt open en ruim aan, grote raampartijen geven zichten over de stad Antwerpen en de site van het Groen Kwartier. Het terras is zeer uitnodigend. Dankzij een volledige overkapping kan u zowel in de zomer als in de winter genieten van dit terras. Ook heel belangrijk aan het terras, dit is Zuid-georiënteerd, ca.12,5m2.

Naast het terras vinden we de half-open keuken, geïnstalleerd met de gebruikelijke toestellen en voldoende kastruimte. De keuken beschikt over een aparte bergruimte, ideaal voor droge voeding, hier vinden we alsook aansluitingen voor een wasmachine/droogkast.

De afgesloten nachthal brengt ons naar twee volwaardige slaapkamers. Wanneer de hoofdslaapkamer beschikt over een badkamer met een dubbele wastafel en een ligbad, beschikt de andere slaapkamer over een badkamer met een enkele wastafel en een douche. De nachthal maakt ook plaats voor een apart toilet.

Doorheen heel het appartement vinden we prachtig, hoogwaardig parket terug. In de keuken en de badkamers heeft men gekozen voor een stijlvolle keramische tegel.

Verder beschikt deze penthouse over een ruime kelderberging inbegrepen in de prijs.
In het gebouw is een autostaanplaats te huur aan 100 euro/maand. Verplicht.

Gemeenschappelijke kosten 130 euro/maand.

Wenst u te komen kijken?
Contacteer LISTED: +32 3 283 51 51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.