De Roest d'Alkemadelaan

Vlakbij Pulhof gelegen appartement met zicht op groen. 

Op de derde verdieping gelegen in residentie Regent vinden we dit recent gerenoveerd appartement terug. De praktische indeling van het appartement zorgt voor een optimaal wooncomfort. 

Indeling: Vanuit de inkomhal kan men rechtstreeks naar de leefruimte en naar de keuken. De keuken is geïnstalleerd met een combi-oven, koelkast -diepvriescombinatie, vaatwasapparaat en een inductie-kookplaat. In de keuken zijn er aansluitingen voorzien voor een wasmachine en/of droogkast.

De leefruimte, op originele parketvloer, heeft dankzij grote raampartijen een overvloed aan licht en ruimte gevoel. Vanuit de leefruimte heeft men toegang tot een zuid-oost georiënteerd terras.

Via de nachthal komen we bij de twee slaapkamers terecht. Beide slaapkamers hebben een nieuwe laminaat bevloering. De twee slaapkamers geven uit op het terras gedeelte.

De badkamer, volledig betegeld in faience, is ingericht met een grote inloopdouche met glazen wand en een wastafel voorzien van extra bergruimte. Verder vinden we in de nachthal een apart toilet terug, met een handenwasser.

Het gebouw heeft recent grote renovaties gekend, zoals een volledige dakrenovatie, een renovatie van alle terrassen, een vernieuwing van de sanitaire afvoerleidingen, vernieuwing van de lift en een nieuwe gasketel. Wat betekent, de komende jaren bent u volledig in orde volgens de nieuwe regelgevingen rond isolatie en veiligheid.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.