Frankrijklei

Spectaculaire loft in neoclassicistische herenwoning met een bewoonbare oppervlakte van ca 190m2 en een ruim terras van ca 20m2.

Het gebouw was destijds in handen van Maximilliaan Osterrieth-Speth een gerenomeerde handelaar in koloniale producten die er zijn burelen had.

De inkom aan de Frankrijklei heeft een ongekende grandeur, u ervaart zich net in een stadspaleis in Parijs. De Loft zelf is gelegen aan de zijde van de Tabakvest.

Het appartement heeft een ruime inkomhal met een aparte bergruimte.

De leefruimte heeft een oppervlakte van ca 94m2, met als bijzondere troef een plafondhoogte van ca 3,80 meter. De keuken is hier centraal geplaats en is voorzien van alle toestellen inclusief een werkblad in compositiet steen. 

Het deels overdekt terras van ca 20m2 op padouk zorgt voor een waar binnen-buiten gevoel en geeft de leefruimte zo ook een maximale lichtinval.  Naast de keuken is er een praktische wasplaats voorzien met aansluitend een toilet.

Deze loft bestaat in totaal uit 3 slaapkamers en 3 privatieve badkamers.

De hoofdslaapkamer is ruim voorzien van ingemaakte kasten en een badkamer ensuite met een dubbele wastafel, ligbad, aparte douche en een toilet. Naast de leefruimte is er een slaapkamer terug te vinden, momenteel in gebruik als bureau ruimte. Hiernaast vinden we een badkamer terug met een ligbad en een dubbele wastafel. 

In de leefruimte heb je via een authentieke draaitrap toegang tot een tussenverdieping met een slaapkamer en een badkamer uitgerust met een douche, dubbele wastafel en een  toilet.

In het gebouw is er een mogelijkheid tot het aankopen van een dubbele autostaanplaats in cascade aan 70.000,- euro.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.