Kasteeldreef

Villa gelegen op wandelafstand van het centrum van Schilde.

Charmante te moderniseren villa op absolute toplocatie.  Vlakbij het centrum van Schilde en op wandelafstand van het Albertkanaal en het park Schildehof.

Op een perceel van ca 2.530m2 bevindt zich deze villawoonst van ca 316m2 met aangelegde tuin en een dubbele garage.  Via de statige poort betreedt u de oprit op kasseien in de omheinde voortuin.  Een overdekte doorgang kan dienstdoen als carport.  Hier is tevens een zij-ingang voorzien.

Op het gelijkvloers bevinden zich de ruime woonkamer met openhaard en aansluitend eetkamer.  Van hieruit geniet u van een zeer mooi parkzicht.  De ruime leefkeuken is te moderniseren.  Uigerust met kookplaat, koelkast en heteluchtoven.  Ook via de keuken kan u naar de tuin.  Er is ook nog een bureau.

Op de eerste verdieping zijn er vijf volwaardige slaapkamers, elk voorzien van maatkasten.  De badkamer is afgewerkt met ligbad, toilet en dubbele lavabo en biedt bovendien rechtstreekse toegang tot de masterbedroom die overigens uitgebreid kan worden met de huidige zolder (boven de garage). 

Mogelijkheid tot omvorming van één van de slaapkamers naar een extra badkamer.

Riante inkomhal met vestiaire, gastentoilet en toegang tot de praktische kelder van ca 30m2 waar de CV-installatie is geplaatst.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.