Hoogboomsteenweg

Prachtige, authentieke hoeve tussen Kappellen en Brasschaat en vlakbij Mariaburg.

Op een mooi stukje grond, met zuidoriëntatie, vinden we dit prachtig landhuis terug. Deze half-open bebouwing vindt zijn wortels uit de 18de eeuw.

De woning is steeds goed onderhouden geweest, waardoor authentieke elementen in eren bewaard zijn gebleven. Zo vinden we prachtige balken structuren en een in hout vervaardigde trap terug. Alsook glas in lood deuren en een open haard zijn hier aanwezig.

Via de inkomhal betreedt u de leefruimte. Vanuit de leefruimte heeft u een adembenemend zicht op zowel de voortuin als op de achtertuin. Ook de keuken kijkt uit op de achtertuin.

Op de tussenverdieping vinden we twee badkamers terug en een apart toilet.

De slaapverdieping maakt plaats voor drie slaapkamers. Waarvan de hoofdslaapkamer geniet van een dubbele hoogte tot in de nok van het dak. Deze kamer ademt een warme en charmante sfeer uit.

Verder vinden we nog een praktische zolder terug.

De tuin is uniek, deze is wel ca. 47m diep. Via een oprit achteraan de tuin is er de mogelijkheid tot het parkeren van (een) wagen(s).

Ideaal voor een volgend renovatieproject. Dankzij zijn ligging vlakbij het centrum kan deze woning ook als praktijkruimte interessant zijn voor u.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.