Guido Gezellestraat

Kwalitatief gerenoveerde herenwoning met enorm veel lichtinval.

Deze recent gerenoveerde woning biedt ultiem comfort voor zij die wensen te wonen in een charmante herenwoning en energiebewust denken.

De woning ligt in een uiterst rustige straat ter hoogte van de Plantin Moretuslei. Wat betreft woon-werkverkeer heeft deze locatie een schitterende bereikbaarheid naar Antwerpen en richting Brussel.

Bij het binnenkomen van de woning merkt u onmiddellijk op dat bij de renovatie zowel naar kwaliteit is gekeken, alsook naar behoud van authentieke elementen.

De leefruimte geniet van ongelofelijk veel lichtinval dankzij grote raampartijen en opmerkelijke hoge plafonds. Originele plafondelementen en houtwerk zijn in uitstekende staat.

De combinatie van de originele plankenvloer en de gietvloer in de keuken zorgt voor een coherente mix tussen oud en nieuw. Dé eye-catcher in deze ruimte is ongetwijfeld de lichtstraat en vast-raam met zicht op de tuin. Dankzij een groot schuifraam, naast de volledige geïnstalleerde keuken, heeft u toegang tot een leuk aangelegde stadstuin.

Verder vinden we op de gelijkvloerse verdieping nog een toilet met handenwasser.

Wanneer we verder gaan tot aan de tussenverdieping vinden we een slaapkamer terug, momenteel in gebruik als een bureauruimte.

Op de eerste verdieping vinden we de master slaapkamer terug met en-suite badkamer. Deze royale badkamer is voorzien van kwalitatief sanitair; een dubbele wastafel, een toilet, een grote inloopdouche en een ligbad.

De bovenste verdieping maakt plaats voor twee slaapkamers en een douchekamer; uitgerust met een wastafel, toilet en een douche.

Bovendien heeft deze woning een kelder op stahoogte met aansluitingen voor wasmachine/droogkast.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.