Kipdorp

Prachtig appartment gelegen in hartje Antwerpen op een steenworp van het Oude Centrum.

Dit fantastisch gerenoveerd appartement van ca. 111m², bereikbaar met lift, bevindt zich op de 3e verdieping op een absolute toplocatie. Gelegen nabij het pitoreske Hendrik Conscienceplein en de grote markt in hartje Antwerpen.

Dit appartement werd in 2010 volledig gerenoveerd met een mooie afwerkingsgraad en kwalitatieve materiaalkeuze. Het appartement beschikt over een ruime leefruimte op parketvloer en een half-open keuken. De geïnstalleerde keuken en leefruimte vloeien hierdoor naadloos in elkaar over. 

Het appartement beschikt over twee slaapkamers. De hoofdslaapkamer beschikt over een badkamer en-suite met een dubbele wastafel en een ligbad. Deze slaapkamer maakt tevens ruimte voor een inbouwkast. Verder vinden we een aparte douchekamer, waar men de aansluiting kan terugvinden voor een wasmachine/droogkast. In de hal vinden we een apart toilet terug met een handenwasser.

Via een in hout vervaardigde trap komen we bij de eye-catcher van het appartement, een zeer ruim dakterras met een uitzonderlijk uitzicht over de stad. Dit terras biedt niet enkel een 360 view, alsook hier vinden we voldoende privacy en rust terug.

Daarnaast is er een nog een aparte berging in de kelder voorzien. 

Droomt u ook van een uniek appartement met veel privacy in een karaktervol pand? Neem dan snel contact op met ons op het nummer 03.283.51.51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.