Gounodstraat

Tip-top gerenoveerd appartement 2SLPK + terras.

Dit appartement gelegen in de mooie Harmoniewijk in Antwerpen is in 2018 met veel smaak en met het oog op duurzaamheid gerenoveerd geweest.

Via de beveiligde voordeur komt u in een ruime inkomhal terecht met ruimte voor vestiaire. Verder een gastentoilet met handenwasser en een aparte berging met aansluiting voor een wasmachine/droogkast.

De leefruimte geniet van ongelooflijk veel, lichtinval dankzij grote raampartijen. De open keuken maakt deel uit van deze ruimte en is het centrale punt in het appartement met een geweldig kook- en eeteiland. De keuken is volledig uitgerust met een combi-oven, inductie-kookvuur, koelkast met diepvriezer en een afwasmachine.

Gezellig knus in de leefruimte of rustig genieten van de zon op het terras achteraan? Rust ga je ongetwijfeld terugvinden hier. Wanneer plekken zoals de Vogeltjesmarkt, Harmoniepark en Koning Albertpark slechts op een steenworp verwijderd zijn.

De master bedroom is achteraan gelegen en beschikt over een badkamer en-suite. De badkamer is op zijn beurt uitgerust met een prachtige wastafel met onderbouwkasten, een ligbad en een grote inloopdouche.

De gastenkamer is momenteel in gebruik als bureauruimte/dressing. Via deze kamer hebt u toegang tot het zonnige terras.

Doorheen het ganse appartement vinden we een parketvloer terug van hoogwaardig kwaliteit.

Bent u op zoek naar een instapklaar, stijlvol appartement voorzien van top afwerking? Neem dan snel contact op met ons voor het maken van een afspraak. 03.283.51.51

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.