Dorpsstraat

2slpk app. met zichten op een en al groen.

Dit prachtige 2 slaapkamer appartement is weer een geslaagde realisatie van Vlassak Verhulst. Het appartementencomplex is zeer rustig gelegen op wandelafstand van het dorp van Schilde en is omgeven door uitzonderlijk veel groen.

Bij het binnenkomen van de woning komt u in de ruime inkomhal terecht voorzien van gastentoilet en een ingebouwde vestiairekast. Van hieruit komt u rechtstreeks in de imposante woonkamer overgoten van natuurlijk licht. De gigantische schuifraampartijen geven toegang tot een terras van ca. 15m2. Vanop het terras geniet u volle teugen van de rust en de mooie aangelegde tuin. Deze is als bewoner voor u vrij toegankelijk.

De keuken is volledig uitgerust met kwalitatieve toestellen en beschikt tevens over een gezellige ontbijtruimte. Direct naast de keuken vinden we een ruime berging terug, welke voorzien is van aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

De master bedroom beschikt over een badkamer en-suite, deze is uitgerust met een bad en een dubbele lavabo. Voor uw optimaal comfort is er een ingewerkt dressing voorzien, eventueel kan deze kamer als 3de slaapkamer fungeren. Verder beschik het appartement nog over een 2e slaapkamer en een aparte douchekamer voorzien van een douche en een handenwasser.

In de kelderverdieping vinden we een privatieve berging terug, inbegrepen in de prijs
Op deze verdieping wordt u tevens een autostaanplaats aangeboden aan 20.000 euro.

Wenst u meer te ontdekken van dit appartement? Neem dan contact op met ons op het nummer 03.283.51.51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.