Oudesteenweg

Loft pur sang.

Bent u al lang op zoek naar een echte loft? Een die u doet omverblazen?
Deze loft zal met zijn ca. 104m2 een schot in de roos zijn.

In 1924 werd dit pakhuis gebouwd volledig in art-deco stijl. Tijdens de renovatie van het gebouw in 2004 heeft men de authentieke elementen zo goed mogelijk proberen te bewaren, met de toevoeging van het hedendaags comfort.

Het gebouw beschikt over een eigen binnenkoer waar toen in 2004 nieuwe gebouwen zijn geplaatst geweest. Wanneer het appartement zich in het authentieke gedeelte bevindt.

Kenmerken zoals grote raampartijen, een mooie plafondhoogte en behandelde authentieke houten vloeren zijn hier volop aanwezig. Dit in combinatie met een betonconstructie, zorgt voor een aangenaam wooncomfort.

In de inkomhal in het appartement is er een gastentoilet voorzien en een bergruimte.

De leefruimte en keuken is één mooi geheel. Wanneer de loft gecreëerd wordt door de slaapkamer centraal te plaatsen. Deze wordt gescheiden van de leefruimte en de badkamer door prachtige stalen deuren en gordijnen. De gang tussen de inkomhal en de leefruimte wordt gecreëerd dankzij super handige ingemaakte kasten.

De keuken is voorzien van alle gebruikelijke toestellen; afwasmachine, combi-oven, dampkap met koolstoffilter en een ijskast.

Ook het loftgevoel is helemaal terug te vinden in de badkamer, deze is zeker ruim en voorzien van ingemaakte kasten, douche in bad en een wastafel. Hier zijn ook aansluitingen voor een wasmachine/droogkast.

In het gebouw is een autostaanplaats aan te kopen aan 25.000,- euro.

Voor bezoeken neem contact op met ons op het nummer 03.283.51.51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.