Jules Bordetstraat

Uniek wonen in een monumentaal gebouw met The Jane als directe buur.

Prachtige loft in een beschermd gebouw op de site van Het Groenkwartier in Antwerpen, met een bewoonbare oppervlakte van ca. 342m2 en een unieke afgescheiden tuin van ca. 167m2.

De loft met aparte inkom, komt uit in een leefruimte met open keuken en heeft een oppervlakte van ca. 179m2 op een prachtige visgraat parket en plafondhoogte van ca. 4 meter.  De keuken is smaakvol geïntegreerd in deze loft en is voorzien van alle gebruikelijke toestellen. Via de keuken betreden we een overdekt terras op tropisch hardhout met een directe toegang naar de tuin met een totale oppervlakte van ca. 167m2.  Deze tuin is praktisch aangelegd met oog voor een minimum aan onderhoud, de 2 grote olijfbomen zijn een ware eyecatcher.

Bijkomende troef is ook een extra privatieve toegangspoort die uitgeeft naar de site van het Militair Hospitaal.

Via de hal is er een gastentoilet en de trap naar het souterrain.  Hier bevindt zich een extra toilet, een zeer ruime berging waar zowel de wasmachines voorzien zijn als alle technische installaties: een Junkers cv installatie en Bticino zekeringskast.  Op de benedenverdieping is er een gigantische dressing met extra bergruimte en een unieke badkamer met dubbele inloopdouche en designlavabo.  Tot slot bevinden zich hier nog 2 royale slaapkamers waarvan één uitzicht heeft op de tuin.

In de parkeergarage is er de mogelijkheid om 2 autostaanplaatsen aan te kopen aan 39.000 euro per stuk.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.