Vlaamsekaai

Penthouse aan het Antwerpse Central Park.

Centraal gelegen in het hartje van Antwerpen-Zuid bent u op een steenworp verwijderd van de beste restaurants, cafées en andere bezienswaardigheden van Antwerpen. Aan de voet van het appartement is men momenteel bezig met de ontwikkeling van het mooiste park van Antwerpen.

Dit neo-Vlaamse renaissance gebouw werd opgetrokken rond 1879 is nog steeds een toonaangevend gebouw aan de Gedempte Zuiderdokken.

Eerst wordt u ontvangen in de inkomhal die plaats maakt voor een vestiaire en ons de toegang geeft tot de eerste slaapkamer. Deze slaapkamer is voorzien van een eigen badkamer, uitgerust met een douche en een design wastafel. Naast de badkamer vinden we een gastentoilet terug.

Wanneer u zich verder begeeft komt u in de leefruimte terecht. Deze ruimte geniet van ongeloofelijk veel licht, hier ervaart men het doorzon effect ten top. Vanuit de leefruimte heeft men een rechtstreekse toegang tot het terras met een uniek zicht op de Gedempte Zuiderdokken.

De keuken, van Kitchen love, is ontworpen door Ivo De Groot. Hier is gelet op een ultiem comfort tijdens het koken met oog voor design en kwaliteit.

Via de in staal vervaardigde trap heeft men toegang tot de duplex verdieping. Hier bevindt zich de master bedroom met magnifieke zichten over het toekomstige park. De prachtige designbadkamer is uitgerust met een inloopdoche, een toilet en een dubbele wastafel.

Deze badkamer wordt gedeeld met de derde slaapkamer.

Een dubbele autostaanplaats(cascade) en een berging in het gebouw zijn aan te kopen aan 70.000 euro.

- Unieke locatie
- Top afwerking
- Hoogwaardige parketvloeren
- Nieuwe CV-ketel
- 2 terrassen
- Park voor de deur

Bent u al lang op zoek naar een perfect gerenoveerd dakappartement met alle bovenstaande troeven? Neem dan snel contact op met ons via het nummer 03.283.51.51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.