Miksebaan

Pittoreske familie-woning in Brasschaat.

Achter deze charmante gevel schuilt een prachtige en goed onderhouden woning met een bewoonbare oppervlakte van ca. 227m2. Zeer uitzonderlijk: een perceel van ca. 568m2 met een breedte van maar liefst ca. 10m.

Deze familie-woning straalt een uiterst gezellige sfeer uit. Met de woonkamer op houten vloeren en een openhaard als centrale punt in deze ruimte. Vanuit de eetruimte en de keuken kan u genieten van een prachtig zicht op de tuin. De keuken is volledig geïnstalleerd en is dankzij een uitgebreid fornuis een ideale plek voor de hobby kok.

In zowel de keuken als in de bijkeuken heeft u voldoende opbergruimte dankzij ingemaakte kasten. Hier zijn aansluitingen voorzien voor een wasmachine en droogkast. Achteraan vinden we een kantoorruimte of ontspanningsruimte terug. Deze ruimte is voorzien van airco.
Extra slaapkamer? Dit kan mits kleine ingrepen, alsook een doucheruimte kan hier voorzien worden.

Op de tussenverdieping vinden we de badkamer terug; uitgerust met een dubbele wastafel, groot ligbad en een douche. Apart toilet.

Wanneer we de hoofdslaapkamer met walk-in dressing op de eerste verdieping terugvinden. De tweede slaapkamer met zicht op de tuin beschikt over airco.

De derde slaapkamer vinden we terug op de zolderverdieping. Voor optimaal comfort, ook hier airco.

Droge kelder aanwezig.

Wilt u ook wonen op vijf minuten van de Open Golf in Brasschaat? En neemt u ook graag de fiets tot in het centrum van Brasschaat voor uw inkopen?

Neem dan snel contact op met ons voor het maken van een afspraak: 03.283.51.51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.