Valveken

Authentieke hoeve met paardenaccommodatie op een perceel van 44.918 m2 te Kontich.

Het perceel biedt tal van mogelijkheden waar het houden van paarden het meest voor de hand liggende is. Doch het houden van een autocollectie of gelijkaardige activiteiten zijn zeker ook mogelijk.  

De ligging van Kontich, centraal gelegen tussen Antwerpen en Brussel nabij de op- en afritten van de E19 en de grote invalswegen, zorgt ervoor dat een vlotte mobiliteit gewaarborgd is. Het domein is landelijk en tevens residentieel gelegen en heeft een panoramisch zicht op de weilanden en de rustige omgeving. De prachtige hoeve werd in 2004 volledig gerenoveerd met hoogwaardige materialen.

We betreden de woning via de inkomhal met vestiaire en gastentoilet die uitgeeft op de prachtige leefruimte met een authentieke openhaard. Voorts de volledig geïnstalleerde keuken met kwalitatieve toestellen en de aparte eetkamer/bureau. Via de traphal bereiken we het slaapgedeelte voorzien van drie prachtige kamers telkens uitgerust met een badkamer met toilet en douche. De masterbedroom heeft een ruime dressing en badkamer met alle comfort. Naast de woning is er een aparte garage met ruimte voor 3 wagens en een ruime zolder. Verder zijn er 10 overdekte paardenstallen met zadelkamer en nog 20 buitenstallen met zadelkamer. De prachtige weilanden zijn onderverdeeld in verscheidene paddocks en omheinde weiden met twee ruime buitenpistes op wit zand.

Het geheel werd prachtig afgemaakt en overal zijn er beklinkerde verbindingswegen aangelegd met prachtigen aanlegde bomenrijen.

Kortom: een prachtige, authenthieke hoeve op een magnifiek perceel op toplocatie te Kontich met tal van mogelijkheden. 

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.