Zegersdreef

Charme villa op TOP locatie in Vriesdonk.

U wordt warm verwelkomd in een lichtrijke inkomhal, de lichtinval in deze hal is te danken aan een prachtige zwart stalen deur. In deze inkomhal is tevens een toilet voorzien met een design handenwasser. Tevens is er toegang naar een kelder ideaal als extra bergruimte.

Verder komen we terecht in de leefruimte, breedte van ca. 12m, hier geniet u volop van het groen rondom rond de woning dankzij grote raampartijen. De zithoek is voorzien van een gashaard die in de leefruimte een aangename sfeer brengt.

De prachtige parketvloer loopt mooi door in alle ruimtes en zorgt voor één harmonisch geheel tussen de leefruimte en de keuken.

De keuken is zo gepositioneerd zodat koken een plezier is, zo hebt u een zicht over de ganse leefruimte en op de tuin. Tevens is de keuken volledig voorzien van hoogwaardige toestellen. Voor optimaal wooncomfort is er een aparte bijkeuken, voorzien van maatkasten en aansluitingen voor wasmachine/droogkast. Vanuit de keuken heeft men rechtstreekse toegang tot de tuin.

Het slaapverdiep is voorzien van 3 ruime slaapkamers. Wanneer de hoofdslaapkamer voorzien is van een ensuite badkamer: dubbele wastafel, ligbad en inloopdouche. 
Een extra douchekamer vinden we hier ook terug.

De zolderverdieping is momenteel in gebruik als home office en is ook bruikbaar als een slaapkamer.

Bijzonderheden
- Alarm;
- Volledig omheind en voorzien van een dubbele poort en een inkompoort;
- Ideale locatie in Brasschaat;
- Tuin ingericht door tuinarchitect;
- Ingemaakte kasten in alle slpks
- Praktische tuinberging.

Benieuwd naar meer? Bel 03.283.51.51

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.