Stanislas Leclefstraat

Op te frissen charme HOB-woning met tuin.

Deze woning is gelegen in een uiterst residentiële buurt vlakbij parken zoals het Brilschanspark en het Nachtegalenpark. U bevindt zich niet alleen vlakbij winkels, ook openbaar vervoer en invalswegen zijn op een steenworp verwijderd.

Achter deze charmante gevel schuilt een prachtige en goed onderhouden woning met een bewoonbare oppervlakte van ca. 206m2. Zeer uitzonderlijk: een perceel van ca. 459m2 met een breedte van maar liefst ca. 9m.

Aangezien dit een half-open bebouwing betreft kan u genieten van de magnifieke lichtinval in de woning doorheen de ganse dag. De royale oprit maakt ruimte voor 2 wagens weg te stallen.

Deze woning is steeds goed onderhouden geweest, hierdoor zal u opmerken dat originele elementen bewaard zijn gebleven; parketvloeren, houten deuren met glas in lood, plafondafwerking, …

Vandaag biedt deze woning 5 slaapkamers aan en 1 ruime badkamer. Met de mogelijkheid tot het plaatsen van een extra doucheruimte is deze woning ideaal voor een groot gezin.

Mits aanvraag van een vergunning zou men kunnen opteren om een uitbouw met leefruimte en keuken te creeëren.

De kelder, die volledig droog is, biedt heel wat stockage ruimte aan.

Het bruisende stadsleven is vlakbij de woning gelegen, maar wenst u volledig te ontspannen na een drukke werkweek? Dan kan u genieten van een magnifieke stadstuin. Achteraan de tuin is er een praktisch berging terug te vinden.

Voor meer informatie en het maken van een afspraak contacteer ons op: 03.283.51.51

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.