Nieuwe Donk

Instapklaar 2slpk app met 2 terrassen.

Op uiterst gunstige locatie vinden we dit prachtig tweeslaapkamer appartement terug. Dit appartement is gelegen op wandelafstand van het Rivierenhof. Met openbaar vervoer of de wagen bent u zo de stad in of bereikt u binnen de 5 min het Wijnegem Shopping Center.

Het appartement bevindt zich op de 2de verdieping van een mooi onderhouden gebouw. Bij het binnenkomen zal u onmiddellijk de mooie lichtinval opvallen. Aan de voorkant van het appartement, aansluitend aan de leefruimte, vinden we een aangenaam oost-gericht terras terug. Naast de leefruimte vinden we de keuken terug, uitkijkend op het terras. De vernieuwde keuken is ingericht met de gebruikelijke toestellen: vaatwasmachine, elektrisch kookvuur, ijskast met diepvriezer, combi-oven en oven.

In de nachthal vinden we een apart toilet terug, alsook een praktische berging met de mogelijkheid tot het plaatsen van een wasmachine en/of droogkast. De berging maakt ook plaats voor een vernieuwde ketel, 2019.

Achteraan het appartement vinden we twee volwaardige slaapkamers terug. Waarvan de masterbedroom toegang heeft tot een west-georiënteerd terras. Deze twee slaapkamers delen een uitgeruste badkamer: douche in bad, dubbele wastafel met ingebouwde kasten.

Wenst u meer te ontdekken? Neem dan contact op met ons: 03.283.51.51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.