Amerikalei

TOP afgewerkt appartement in statige herenwoning.

Zoekt u iets werkelijks unieks? Dit appartement bevindt zich op de statige Amerikalei in een totaal-renovatie van Vesper Projects.

Uitstekende locatie voor wie graag in Antwerpen wenst te wonen ter hoogte van het hippe Zuid, waar binnenkort het mooiste park van ‘t stad te bewonderen is.

Wanneer u de inkomhal binnenkomt zal u omvergeblazen worden door de imposante, hoge plafonds en prachtige vloer- en muurafwerking. Dankzij vakmanschap en passie is de inkom gerestaureerd in volle glorie.

Wanneer u het appartement betreedt zal u ook hier de enorme hoge plafonds opvallen, tezamen met kamerhoge ramen zorgen voor een zee aan lichtinval.

Naast de inkom vinden we een vestiaire en een gastentoilet met design handenwasser terug. Ruimte voor een wasmachine en droogkast.

Vooraan het appartement vinden we de leefruimte terug, met toegang tot een stadsbalkon uitkijkend over de prachtige Leien. Naastliggend een slaapkamer of bureel, voorzien van een inloopdouche, wastafel en ingemaakte kasten.

In de leefruimte maakt de op maat gemaakte keuken een echte statement. De gekozen kleuren en materialen komen helemaal tot hun recht in de ruimte. Men heeft gekozen voor toestellen van TOP kwaliteit, zoals een Bora dampkap, Quooker(warm- en bruiswater), SMEG oven en micro-oven, ...

Vanuit de keuken heeft u rechtstreekse toegang tot een deels overdekt terras ca. 20m2, voorzien van buitenverlichting.

Verder vinden we de luxeueze ingerichte badkamer terug, voorzien van een magnifieke inloopdouche, vrijstaand ligbad en een grote wastafel. Met apart toilet.

De hoofdslaapkamer is achterin gelegen op een lagere tussenverdieping. Hierdoor is uw privacy en rust gegarandeerd. De slaapkamer maakt eveneens plaats voor enkele prachtige ingemaakte kasten en een design airco unit.

Troeven:
 - Visgraat parket
 - Vloerverwarming
 - Gordijnen en raamdecoratie OVS Knokke
 - Design verlichtingsarmaturen
 - Gemeenschappelijke fietsenberging

Wilt u meer ontdekken van dit pareltje?
Neem contact op met ons: 03.283.51.51.

Geïnteresseerd?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent
Wij houden je als allereerste op de hoogte.